Jo pidemmän aikaa mielessäni on kytenyt ajatus blogin perustamisesta. Jotenkin olen pitänyt tällaista kirjoittamista ajanhukkana - mutta ajan kuluessa oppinut pitämään ajatuksesta.  Olen syyskuussa muuttamassa Skotlantiin, ja arvelenkin että tämä on loistava keino kertoa kuulumisia suomeen jääville ystäville/perheelle/kavereille/tutuille. Vaikka sähköpostien lähettely (ja saaminen) on kivaa, on se myös työlästä ja ei kaikille samanlaista postia kuitenkaan viitsi lähetellä. Toivottavasti tämän löytävät edellä mainitun kohderyhmän lisäksi myös samanhenkiset ihmiset. Saa kommentoida :)

 

Pientä faktaa minusta (niille jotka minua eivät tunne);

Olen 20-vuotias tyttö, (toistaiseksi) Kuopiosta, harrastan golfia .Sitä voi kai sanoa ainoaksi harrastuksekseni, matkailun lasken enemmän kiinnostuksen kohteeksi vaikka olenkin ollut onnekas ja päässyt matkailemaan paljon.

Pidän erittäin paljon vaatteista ja seuraan muotia esimerkiksi netistä ja lehdistä . Luen myös paljon (kaikkea laidasta laitaan, hömppäkirjoista faktaan ynnä muuta. Kulttuureista kertovat kirjat ovat myös mielenkiintoisia, samoin elämänkerrat).

Kuntoilla yritän kovasti, mutta toistaiseksi on yritykseksi jäänytkin muutamia intoilukausia lukuunottamatta. Kuitenkin monet golfkierrokset viikon aikana saavat riittää (ei, en kaipaa kommentteja golfin urheilullisuudesta ;).

Skotlantiin olen siis muuttamassa, ja opiskelut alkavat Glasgown yliopistossa syyskuussa, politiikkaan ja ranskan kieleen on tarkoitus perehtyä syvemmin. Ranskan kieli ainakin tuottanee vaikeuksia! Olen aina halunnut liikennelentäjäksi, joten jos kyseiset alat eivät herätä sen kummempia intohimoja, niin sittenpä alkaa suuri operaatio eli haku lentokouluihin, ympäri maailmaa minne vain pääsee. Pääseminen kun ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Kokeilemalla kaikki selviää, elämä on liian lyhyt hukattavaksi jos jokin juttu ei tunnu omalta. Lentäminen on aina ollut unelmana, jostain syystä paperit menivät Skotlantiin talvella. Mutta katsellaan miltä näyttää ja mitä tulevan pitää ;)

Voi olla että nyt kesän aikana kirjoittelu ei ole niin aktiivista, mutta mitä lähemmäs lähtö tulee niin sitä enemmän alkaa myös tekstiä syntyä.