Noniin, koulu sitten alkoi. Tai "alkoi", tehtiin vaan lukujärjestykset tänään ja sitten pyörittiin Roopen kanssa kampuksella. Freshens week on menossa juuri, joten joka ilta on jotain tapahtumia jne. Tänään tavattiin advisorit, joiden kanssa suunniteltiin opintoja. Oma advisorini mr. Logan oli matkustanut Kiinaan,joten häntä tuurasi Dr. Wilson joka oli pesunkestävä amerikkalainen, luojan kiitos, sillä ymmärsin hänen puhettaan! Mr. Logan on luultavasti perus-Skotti, joten hänessä olisi ollut selvittämistä....  Huomaa kyllä että oma puhelin alkaa muotoutua vähän jo tällaiseksi mongerrukseksi, mutta niin kai sen pitääkin. Oma advisor-ryhmäni oli melko kansainvälinen, yksi oli Saudi-Arabiasta, yksi Sloveniasta, yksi USA:sta ja sitten englantilaisia ja skotteja. Käytännössä minä ja skotit olimme ainoita jotka eivät maksa lukukausimaksuja (Sloveniasta en mene vannomaan onko se EU-maa... ). Englantilaiset joutuvat maksamaan skotlannissa lukukausimaksut, kostotoimenpiteenä sille että skotit joutuvat maksamaan opiskelusta Englannissa. Keskusteltiin sitten siitä kuinka moni ryhmästä on ulkomaalaisia, niin melkein kaikki viittasivat. Eli Englantilaset ovat täkäläisittäin ulkomaalaisia, minulle he ovat skottien kanssa aivan samaa jengiä.. Koulun oppilaskunta (toinen niistä) on nähtävästi myös Skotlannin itsenäisyyden puolella - siellä on jopa keskusteluiltamia kyseisestä aiheesta... Huomenna on Enrols for politics, eli ilmoittautuminen politiikan kursseille. Valitisin yhtä paljon Business / managementia kuin politicisia, siltä varalta että vaihdan aihetta ensi vuonna. Busineksesta kun pääsee laajemmalle töihin muuallekin maailmaan, jos jostain syystä ei tämä Iso-Britannia kiinnosta.. Eli hyvinkin minusta saattaa tulla business woman, pitää miettiä vielä ensi vuosi, sillä kuitenkin molempia aiheita luen!

En tiedä aivan tarkkaan millaista yliopistoelämä Suomessa on,mutta voisin väittää että tämä eroaa siitä suuresti.Kampuksella oli tarjolla ilmaista pitsaa suoraan pitsalähetti-autosta, toisaalla oli hirveä melu (oppilaskunta Queen Margaretin jäsenistö värväsi lisää jengiä). Joka paikassa hirveästi porukkaa, ja uusia (vain freshers - passportin ostaneita) oli jo ennen minua 2246. Se oli passini sarjanumero... eli meitä on paljon täällä! Passi oli kallis - 30£.. mutta sillä pääsee kaikkialle ja ylimääräisiä kaupunkiajeluita jne.
Lähdetään kohta koululle, siellä on jotain ohjelmaa. Metrolla ei vaan enää pääse takaisin, joten pitää kävellä. Roopen kanssa uskallan toki, mutta yksin en lähtisi liikenteeseen..

Gotta go, laittakaas kommenttia :) Sori kun en ole ehtinty vastailemaan meilehin/ mihinkään, meidän netti toimii tosi säännöllisesti aina iltaisin... :I Ei siis olla hankittu vielä omaa, tämä naapurin "laina" netti toimikoot...