Mun skottiaksenttini on tassa sitten viime kirjoituksen saanut hyvaa harjoitusta. Joannan aiti (joka on Skotlannista alunperin) tuli kaymaan Bahrainista ja mentiin sitten Roopen kanssa muuttoavuksi. He siis hankkivat asunnon taalta, ja kaytiin Roopen kanssa purkamassa huonekalukuormaa. Tai siis Roope ja Joannan seta Ian purkivat, me keskityimme sitten tuomaan kaikkea muuta pienta kuten pyyhkeita. Sopivaa meille. Mutta siis Joannan aiti ja seta + tati olivat skotteja, joten piti hieman pinnistella etta sai edes jotain selvaa. Yllatyksekseni tajusin heita hyvin! Tosin jotain meni sitten kunnolla ohi mutta noin kokonaisuutena olen hyvin ylpea tasta. Illalla menimme biljardia pelaamaan Roopen kaverin Axelin ja hanen kavereidensa kanssa, joista taas 3/4 oli skotteja. Hiphei.. ajattelin jo etta mitahan tasta tulee, mutta ei suurempia ongelmia ollut heidankaan kanssa. Kaikkeen nakojaan tottuu :P

Mentiin kaverini Tiinan kanssa lounaalle viime perjantaina, ja ei todellakaan saastelty sanojamme, kuten nyt voi olettaa etta suomalaisia ei varmaan kauheasti ole meidan lisaksi nakopiiirissa. En nyt tarkkaan muista mita puhuttiin, mutta mentiin tyhjassa ravintolassa poytaan istumaan (tasan kaksi porukkaa oli siella syomassa, mina ja tiina + jotkut toiset) ja sijoituttiin melkein taman toisen porukan viereen. Kohta, noin viiden minuutin kuluttua viereisesta poydasta kuuluu "moi!". Ihme tuuria meilla! He siis olivat suomalaisia, ei montaa sanaa tosin vaihdettu mutta muutama nyt kuitenkin. Jatkettiin sitten matkaa koyhien opiskelijoiden mekkaan Primarkille, jossa Tiina bongasi yhden tuttunsa jonka kanssa oli lentanyt tanne samaan aikaan. No, paljastui etta olin jutellut taman tutun kanssa mesessa siita asti kun saatiin tieto etta oltiin paasty tanne.  Pieni maailma!

Tanaan alkoi koulu. Tuntuupa erittain ankealta!! Heti klo 10 oli pieni koe, joka meni vahan sinne pain. Kaantamistehtavia ranskasta englantiin ja toisinpain. Hirmu kiva yllari nain maanantai-aamuna. Tuskastuin niin pahasti etta taytin Etihad Airliwaysin  cabin crew-hakemuksen, tai siis rekisteroidyin vasta, odotetaan nuo koetulokset ensin. Aina uhkailen etta sinne haen, mutta aina nossoilen. Inhottava olla saamaton. Pitaa palata kirjojen aareen, otin tavoitteeksi etta luen jokaisen kappaleen jota kasitellaan luennoilla etukateen, niin ei tarvitse kokeisiin lukea niin paljoa ja pysyy paremmin mukana. Tanaan on vain Economicsin luento, ja sen jalkeen menen salille. Oon kylla jaanyt taas koukkuun tuohon salillakayntiin, joululoma oli hieman lusmuilua joten pitaa edes siella saada aikaiseksi kayda.

Ja ps, netti ei siis toimi kovin luotettavasti. En voi sopia treffeja meseen kun en tieda milloin "monkey" sattuu olemaan paikalla. Eli siis kirjastolta pitaa operoida. huooooh... no en viitsi ottaa 24kk sopimusta ja maksaa sita, en tajua miksi nettia ei voi ottaa vain olemaan toistaiseksi.