Skotlannista.. Taman saman viestin laitoin menemaan joillekin e-mailina, sori en nyt viela jaksanut kirjoittaa mitaan uutta. Kuvia en saanut laitettua koska tama kone ei tunnista muistitikkua.. great! naa koneet on tosi vanhoja etta ei ihme.

 Tultiin siis perille eilen aamulla, joten on tassa ehtinyt hyvin tutustua kaupunkiinkin.. Oltiin eilen molemmat ihan toooosi vasyneita Arlandassa vieretyn yon jalkeen, nukuin noin 2h, Roope ei varmasti sitakaan.. ei ollut ihan mukavin paikka nukkua siina golfbagin paalla.Selka vahan jumissa :) Kentalta ajettiin suoraan vuokravalityksen kautta kampille, ja siella odotti yllari; edellinen vuokralainen oli vaihtanut itse lukon (silta se tosiaan nayttikin) vuokranvalitysfirman kautta ja pienen rahinan ja selvittelyn jalkeen joku mies tuli sorkkaraudan kanssa murtamaan lukkoa. No onneksi ovi saatiin auki ja paastiin sisalle. Kamppa on tosi kiva, ja vaikka talo onkin kadun RUMIN (oikeasti on) niin asunto on tosi hyva. Edellinen vuokralainen vaikuttaa vahan spedelta muutenkin; asunto oli aivan torkyinen, ja aamulla herattiin klo 8 siivoamaan (heh). Roope on paljastunut oikeaksi siivous-expertiksi joten paatin jattaa suurimman tyon hanelle kun kerran niin intoili. Kaytiin tanaan sitten ikeassa shoppailemassa kaikkea uutta..ja oikeasti tarpeellista! Shoppailemaan pitaa menna tassa tulevalla viikolla, summer sale on menossa ja kaikkea uutta tullut. Asutaan ihan keskustassa, (ihan tosi pienen matkan paassa ytimesta) hieman rauhallisemmalla paikalla. Alue on siis ihan kiva, mutta kaupungin vuokrakerrostalot alkavat noin 200m paasta, ja sinne en haluaisi eksya.. 25-kerroksisia taloja joissa ei ole kaikissa asunnoissa edes ikkunoita, parista ne puuttuivat. Mutta eipahan sinne tarvitse menna =)

Kaikki on siis mennyt hyvin, laukut tulivat ajallaan ja mitaan ylimaaraista ei tarvinnut maksaa vaikka tavaraa olikin. Vuokravalityksen tytto ihmettelikin miten me paastiin edes perille:D Saatiin tavaratkin jarjestykseen kampilla, ja ollaan nyt tallaisessa internet cafessa katsomassa suomi-serbia pelia (tai Roope on..). Netti saadaan varmaan joskus parin viikon paasta, maanantaina pitaa kayda kirjoittamassa vuokrasopimus (saatiin avaimet maksua vastaan), hoitaa pankkitilia, netti kotivakuutus jne. Ja laittaa se oven lukko kuntoon. Naapurin intialainen kaveri halusi sen kun silla vaan yksi lukko ovessa toimii. Kaikki naapurit on tosi kivoja ja ihmiset yleensakin! Harmi vaan naiden aksentti on vahan "outo". Meinaa hermo menna, mutta eikohan se tasta ajan kanssa. Niiden puhe ei kuulosta edes englannilta, mika on huolestuttavaa koska pelkaan sen tarttuvan ;)

Ja saa soitella ja tekstata edelliseen malliin!! Vastaan heti kun viestin naen tai olen sellaisessa paikassa.