Toivottavasti nyt en onnistu kadottamaan tata tekstia, tuli vahan suututtua viime kerralla. Arsytti ihan valtavasti, kirjoitin tosi pitkan stoorin. No yritetaan uudestaan.

Eli oli tosissaan aikomus kirjoittaa jo aiemminkin, mutta kuinkas kavikaan; huomasin maanantai-iltana etta keskiviikoksi on ranskassa luvassa esseen palautus. No ei siiina sitten kai muu auttanut kun rueta hommiin. Aiheena oli "miksi nuoret eivat ole kiinnostuneita politiikasta" eli a) suomeksi b) englanniksi olisi tuossa ollut tekemista saati sitten ranskaksi. Yritin vahan tutkia netista mita siita loytyy, mutta aikaa kun oli tasan yksi paiva niin paatin soittaa Joannalle ja lainata vahan hanelta tietoa. Sain lopulta esseen valmiiksi ja olen siihen ihan jopa tyytyvainen. Sisaltoon ehka en (en kehdannut lainata Joannalta kaikkea) mutta kielioppi-osioon olen tyytyvainen. No saa nahda miten sitten kay kun essee palautuu, voihan se olla etta vain punakyna erottuu niinkuin viimeksi :D

Onneksi nyt keskiviikko on ohi, joka viikko odotan sita kauhulla. Jokaikinen keskiviikko minulla on economicsin tutorial, eli pienryhma keskustelu / oppitunti ja joka toinen keskiviikko ranskan keskustelutunti. Yleensa istun naama punaisena ranskan tunnilla ja toivon etta opettaja ei vain kysy minulta mitaan tai sitten esitan pienia valkoisia valheita (jooga etc.) mutta eilen, vaikka itse sanonkin, olin aivan liekeissa. Ehka siihen auttoi esseen kanssa panikointi, ja uudet sanat mita opin mutta en takerrellut ollenkaan ja osasin kertoa tarkasti mita yritin kertoa. Paljastettakoon etta aiheena oli jatteiden kierratys ja maapallon suojeleminen johon minulla nyt ei kovin paljon sanottavaa ole eika tekojakaa sen puoleen mutta eihan kaiken tarvitse aina totta olla ;) Ei siella kaikilla muillakaan aivan loistavasti mene joten ei syyta huoleen.

Huomenna pitaisi menna golffaamaan, mutta voi olla etta jaa nyt vain haaveeksi; saaennuste nayttaa ihan nattia ilmaa, aurinko ja +8 mutta tuulta on 23 mph. Mita ikina sitten tarkoittaakaan, mutta tanaan tuulta oli saman ennusteen mukaan 21mph ja tuntuu etta paa irtoaa joten eikohan golfit jaa sitten sunnuntaille. ELI ST. ANDRWESIIN!! toivottavasti sita nyt ei ole peruttu tai mitaan, saan tosin pitaisi olla ihan okei, ei juuri tuulta ja vain pienta sadetta. No pitaa soittaa Lauralle (meidan kapteeni) ja kysya mika tilanne. Ei siis noita peleja yleensa peruta, kunhan mietiskelen. Laitan sitten kuvia :P

Viime viikonloppuna oltiin Roopen kanssa pelaamassa seka perjantaina etta lauantaina Milngaviessa. Sanotaanko nain etta ainakin tulee kuntoiltua, ensin pitaa raahautua bagin kanssa rautatie-asemalle, sitten kavella Milngavien asemalta kentalle (en tieda miten pitka matka, noin puoli tuntia kavellen kuitenkin), sen jalkeen pelata ja kavella takaisin. Totuus taitaa olla se etta jokaiselle kentalle mahtuu aina yksi aasi (tosin Milngavieen vahan useampikin); pelasin Roopen kanssa keltaisilta tiilta, ja ennen lyontivuoroani eras idiootti tuli kyselemaan minulta etta "tiedathan varmasti etta naiset pelaavat punaiselta tiilta". Sanoin tietavani etta naiset voivat pelata myos keltaisilta niin halutessaan, tama passi kysyi etta "niin, oletkohan sina kysynyt tata asiaa joltakin". HEI HALOOOOOO? En varmasti mene kysymaan lupaa keneltakaan jolle naispelaajat nousevat egon uhkaajiksi!! Sitten han viela jaksoi muistuttaa etta "tiedathan etta talvisaannot ovat voimassa jne jne" ja esitti kysymyksia tasoituksesta. Meinasin sanoa etta "nollassa ollaan" mutta en kehdannut valehdella niin reippaasti kun han pelasi tuttuni Alanin kanssa ja Alan tietaa mika tasoitukseni on oikeasti. Ja pieni riski tietysti on viime kertoihin perustuen etta pallo ei ihan suoraan mene joten kerroin totuuden vahan alaspain pyoristettyna; vastasin natisti hanelle etta 7. Onneksi loin hyvin ja natin avauksen vaylalle, voi sita hapeaa jos olisin paatynyt metsaan tai edessaolevaan puskaan. En tieda onko tama yleinen asenne taallapain, ja tama aasi on sitten ainoa joka on uskaltanut avata suunsa vai onko tama vain yksittainen tapaus mutta kiehuin raivosta koko loppukierroksen. Mutta en sentaan ollut arsyttava talle herralle, silla jos olisin suuttunut, han olisi saanut varmasti mita halusi. Golfbagin kanssa kulkeminen herattaa kylla varmasti huomion jos sellaista sattuu haluamaan, BMW-kuskit vilkuttelivat natisti, ihmiset tulivat puhelemaan ollessamme ostoksilla Marks & Spencerilla ja sainpa kadullakin kuulla olevani "honey". No mikapa siina.

Tanaan (ehka) vietetaan sinkkuelamaa-iltaa (taas) Elinin ja Alicen kanssa. Viime sunnuntaina olimme meilla, ja tytoilla oli erittain suuri maara herkkuja mukana! Itse olen karkkilakossa (siis kerran viikossa saa sortua) ja olin jo paivani kayttanyt joten tyydyin leivan mussutukseen. Tanaan kylla aion sitten olla juonessa mukana ja ostaa massya ihan urakalla. Tosin eilen sorruin, eli sitten seuraavat karkit aion syoda Dublinin lentokentalla matkalla kotiin. ELI IHAN KOHTA!!!! Ja kiitoksia kommenteista, niita on kiva lukea :)