Tänään alkoivat koulussa ensimmäiset luennot, minulla oli business / management ja politics luennot, sekä ranskan grammar-tunti. Muut menikin tosi jees, mutta kun ranskan tunnille päästiin niin tuska ehti tulla ennenkuin edes menin luokkaan.. Opettaja on britti, mutta hänpä puhuu vain ranskaa ja jossain välissä englantia. Englannin kuuluminen oli oikeastaan luksusta siinä puhetulvan välissä, mutta tajusin kuitenkin (ainakin melkein..) pääasian mitä hän yritti kertoa. Kirjatkin hankin, 110 puntaa niihin upposi. Käytetty kirja olisi ollut businekseen / managementiin, mutta se oli vähän huonossa kunnossa ja viime vuoden painos, niin ajattelin kuitenkin ostaa sen uutena kun businekseen vaihdan ensi vuonna virallisesti. Eli markkinointia / hallintotiedettä näin suunnilleen suomen aloja vastaavasti, saas nähdä minne sitä joutuu. Mutta enemmän se kiinnostaa kun politiikka ja pääsee koko maailmanlaajuisesti helpommin hommiin. Poliitikon ura vaihtui siis business worldiksi!

Englannin kielen kanssa ei ole ollut ongelmia, kaikki on mennyt tosi hyvin! Tutorinikin sanoi että englannin kanssa ei minulla pitäisi tulla olemaan ongelmia (kuten ei juuri kellään suomesta tulleellla noin yleensä). Slovenialainen kaverini Kristina oli joutunut tekemään virallisen kielitestin ja lentämään sen vuoksi Lontooseen kesällä, ja sen läpäistyään yliopisto myönsi hänelle koulupaikan. Suomalaisilta Glasgown yliopisto ei tätä vaatinut. Jotkin yliopistot olisivat halunneet minun tekevän ko. testin, mutta tietysti pitää mennä siitä mistä aita on matalin ;)

Jos joku tietää miten saa tähän blogin vasempaan laitaan pienen laatikon, johon mahtuu kuva ja pientä tekstiä niin saa kertoa! En ole kovin hyvä käsittelemään tietokoneita ja siihen kai pitäisi jotenkin koodata tai jotain (oikealla oleva pieni laatikko onnistui helposti!).. Yritän selvittää ongelmaa :)