No, tanaan ehdittiinkin jo saada jotain aikaan, eli puhelinliittymat. Tai siis pay as you go-liittyma mika vastaa suomalaista pre-paid liittymaa eli ostetaan puheaikaa. Pienten ongelmien kautta voittoon, toimii hyvin! Voin antaa numeroa, e-mailina tai sit laitan tulee viestit kaikille, pitaa kattoo paljo mulla on enaa tossa jaljella puheaikaa ja tekstareita =)

Tultiin Roopen kanssa siihen tulokseen etta britit on kylla tosi outoa porukka, ainakin vaatetuksen suhteen.. Kuljin itse kaupungilla kylmissani villakangastakki paalla, ja vastaan tulee jengia t-paidassa ja shortseissa. Kaitpa ne on tottuneita tahan tuuleen. Eilen illalla (lauantai, ja Skotlannin peli oli juuri loppunut eli oli paljon jengia ulkona) nahtiin tyttoja kulkemassa ulkona mini-shortseissa ja topeissa. Ei kai siina mitaan, hyva baariasuste varmaankin mutta ulkona oli noin 10 astetta lamminta ja tuuli!!! no kukin tavallaan..

Skotit eivat myoskaan paihita suomalaisia pukeutumisessa, mika on mielestani jo aika huonosti...

Kamppa alkaa nayttaa jo asuttavalta, taydennettiin ikean keikkaa viela tanaan muutamissa putiikeissa ja nyt on kaikki tarvittava. Netti vaan pitaisi saada niin ei tarvitsisi taalla nettikahvilassa jumia. Keskustasta loytyy kylla vaikka minkalaista kauppaa, saatiin kaikki kodintavarat tosi edullisesti yhdesta kaupasta. Ei viela viitsi ostaa mitaan kalliimpaa kun ei tieda millainen uusi kamppa on kun tuosta pois lahdetaan. Kamppa on muuten ok , tosi hyva jopa mutta talon ulkomuoto (aivankuin silla jotain valia olisi...) ei oikein miellyta silmaa =D oikeasti se on tosi kamala. Mutta mietittiin just etta jos lammityskulut on jarkevat, niin voisihan siina asua pidempaankin. Tammikuuhun nyt ainakin, vuokrasopimus kestaa minimissaan siihen. Mutta samalla voi katsoa kamppia jostain muualta, loysin kivan alueen mutta voi olla etta siella on hieman... tyyrista!

Jos ja kun joku on tulossa kaymaan niin taalla on tosi paljon sitten kauppoja jne mista loytaa mita vain!! Hirvittavat mahdollisuudet shoppailuun. Onneksi hillitsin itseni tanaan, ostin vain celtic-jalkapallojoukkueen shortsit yo-shortseiksi ja toppaliivin. Mutta ensi viikolla tilanne saattaa muuttua, niin paljon taalla on kaikkea. Pitaa ostaa jotain lamminta koska kampassa on hieman viileaa =)