Tanaan ollaan sit hoidettu kaikkia kaytannon asioita, kaytiin vuokranvalitystoimistolla vuokrasopimuksia jne hoitelemassa. Saadaan parin paivan paasta viralliset kappaleet, minut oli unohdettu  ja nyt nimi pitaa lisata Kelaa varten. Lupasivat soitella, onneksi on tama paikallinen numero niin suostuuva paremmin soittamaan kun ei laskut kohoa pilviin. Nyt yritetaan saada netti toimimaan, ihme ongelmia.. pitas ottaa puhelinlinja ja laajakaista BT:lta, mutta ei voida soittaa sinne koska keskella Glasgowta ei ole kenttaa (nettikahvilassa siis). Hienoa! Tili pitaa katsoa huomenna tai sitten kun koulu alkaa, koska koululla saattaa olla jotain kontakteja pankkeihin. Muuten sen avaaminen on kuulemma tosi hankalaa, varsinkin ulkomaalaiselle... Vuokrasopimus kun saadaan niin siitakin voi olla apua. Kotivakuutusjuttu pitaisi olla ok, vuokranantaja kuulemma on vakuuttanut asunnon ja meidan pitaa vaan sitten vakuuttaa omat kamamme. Se onnistuu Endsleighin kautta, mista vahan vakuutuksia katselinkin. Kampan vakuuttaminen kun ei onnistu tayspaivaisilta opiskelijoilta.

Ollaan ruettu oikein brittilaisiksi Roopen kanssa. Ostettiin vedenkeitin ja juodaan teeta iltaisin... tosin taman hankinnan syyna oli a) halpa hinta, 5 puntaa tarjouksessa b) kylmyys asunnossa, pakko juoda jotain lamminta etta on edes vahan lampimampi. Nama brittiasunnot ovat vahan jaatavia.. ;)

Meilla on myos ikkunanaapuri, joka on (ainakin minun mielestani) vahan hairitsevaa. Nahdaan kun han kokkaa, pukee, katsoo tv;ta, jne. Hanen asuntonsa on nahtavasti niin pieni etta han joutuu tekemaan kaikki askareensa siina ikkunan edessa, joten ollaan jo aika perilla sen tavoista.. nooo ma ainakin tykkaa pitaa meidan verhoa kiinni koska ei nyt niin paljoa kiinnosta taman kaverin puuhat =D