Tanaan saatiin ensi merkkeja kevaaasta; aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, oli lammin (ainakin minun mittapuuni mukaan) ja tunnelma oli ihanan kevainen. Eihan se kevat nyt ihan viela taalla ole, mutta tama paiva oli ainakin yksi edistysaskel :) Koska kokeet paattyivat eilen, lahdin tanaan sitten shoppailemaan. Taalla on viela joulunjalkeiset alennusmyynnit paalla, ja loytyy kylla kaikkea taivaan ja maan valilta. Ostin tanaan nelja paria kenkia, laukun ja bikinit (ei huolta, en ole konkurssissa, sain pari erittan hyvaa diilia alennusten muodossa). Aiemmin mukaan tarttui Gapista housut 7£ (!!!!!!!) ja vyo. Suomesta en juuri mitaan loytanytkaan jotenka korvaan sita taalla.

Olen myos ottanut taman uudenvuoden kunniaksi tehdyn lupauksen aloittaa taas aktiivisesti kuntoilu (no se ei sinaansa ole mikaan uusi lupaus, viime vuonnakin kavin salilla noin 4 krt viikossa) ja olla syomatta herkkuja. Enpa niihin ole nyt koskenut! Meilla on aidin kanssa diili etta mina saan sortua kerran viikossa herkkuihin ja aiti ei ollenkaan paasiaiseen asti, hyvin sujuu ;)

Luennot alkavat 21.1, joten tassa on ihan hyvin aikaa tehda nyt kaikkea. Kaytiin vuokravalitystoimistolla maanantaina, ja sopimusten piti olla valmiina. No olivathan ne, mutta nimeni puuttui.. pitaa siis menna uudestaan ensi maanantaina ja lahettaa ne sitten pikaisesti kelaan. Huomenna mita luultavammin on suuntana Transport Museum, en malta odottaa etta paasen sinne. No, syyna on tietysti concorden moottori, joka siella on naytilla. Muut eivat jostain syysta ole taman viehatysta viela tajunneet, mutta onneksi Roope on kovin ymmartavainen naissa jutuissa ja sain hanet houkuteltua seurakseni. Pitaa myos raahautua Kelvingrove Art Museumiin, joka ei ole henkilokohtainen suosikkini mutta asiathan ovat aina kompromisseja...

Sinkkuelamaa DVD-boxini on taalla erittain suuren suosion kohteena, ja varmaan katsellaan joku paiva erittain monta jaksoa putkeen. Ongelmana on tosin olohuoneen pienuus jossa sita taytyy katsoa, 9 henkea on ilmoittautunut ko. tapahtumaan ja sohvahan on tarkoitettu kahdelle. No sopu sijaa antaa, toivottavasti ;)

Lahden tasta nyt salille, vahan kuntoilemaan taas. Toivottavasti siella olisi edes vahan tilaa tahan aikaan ,siella on aika taytta iltapaivasta lahtien. Palailen piakkoin asiaan!!!