Noniinnn... olin jo jossainvaiheessa lopettamassa kirjoittelua tanne, mutta joululoman aikana suomessa huomasinkin etta blogillani on lukijoita! Ja tuli palautetta etta tata on kuulemma mielenkiintoista yms lukea, joten antaapa sitten taas palaa.

Saavuttiin siis Skotlantiin maanantai-iltana, reissu oli ehka elamani kamalin (lentomatkat siis) koska jarkyttava flunssa iski noin viikkoa ennen lahtoa (jatkuen yha). Korvat aukesivat vasta tana aamuna, ja on taas pitkasta aikaa kiva kuulla jotain :) Muuten reissu meni ihan hyvin, tosin onhan se hieman turhauttavaa etta tanne ei paase suoraan, vaan pitaa joka tapauksessa kiertaa paikan X kautta, ja se tietysti vie aikaa. Matka Kuopiosta Glasgow'un kesti noin 13 tuntia, mutta tietysti jos lento maksaa noin 30€ suunta niin kestakoot.

Tulin taas kirjastoon lukemaan, business / managementin tentti on ensi tiistaina joten parempi aloittaa alussa, on nimittain hieman aikaa kun viimeksi olen sita kirjaa availlut. Kuulin viela etta meilla on ranskasta koe taman kuun lopussa, ja pitaisi saada ranskankielinen kirjakin luettua. No, ajattelin paasta helpommalla ja ostaa sen englanniksi.

Oli kylla mukava palata tanne takaisin loman jalkeen, mutta toki on ikava kaikkia! Saa tulla taalla kaymaan, kunhan vain ilmoittelette ajasta :) Lahden tasta lukemaan, palaan taas asiaan pian viimeistaan kunhan tuo koe on ohi..