Hyi. Taalla on satanut lunta! ja viela parina paivana :( Sellaista tosi markaa rannan ja lumen sekaista paivalla ja illalla saan kylmetessa sitten vahan "oikeampaa" lunta. Kerkesinkin jo kehuskella muutamille etta eipa ole lunta nakynyt ja kevat tulee. just joo? Ostin aivan alyttoman hienon sateenvarjon (sellainen mika on sinkkuelaman Charlottella, osa varmasti tunnistaa :D), sellaisen lapinakyvan melkein puolipallon muotoisen jossa on mustat reunukset. Olin ihan innoissani siita, loisto-ostos ja hintaa oli vain 10£. Mutta kuinkas sitten kavikaan, menin ulos, ja tuuli yllatti nurkan takaa murjoen koko varjon. Hienoaa! onneksi sain sen palautettua kauppaan, eihan se tuuli toki heidan vikansa ollut mutta ottivat kuitenkin. Arsyttaa. Mutta mitapa teen sellaisella sateenvarjolla joka pitaa tuulisella saalla jattaa kotiin? olen siirtynyt taas kayttamaan golf-sateenvarjoa, tosin sekaan ei kauheasti tykkaa tuulesta joten pitanee kayda ostamassa uusi ja kestavampi lahipaivina. Hintaa tulee mutta tulkoon, en halua kastua. Ja se on hyva sitten ensi kesaksikin, tuo vanha legendaarinen Tunisian sateenvarjo on jo tehtavansa suorittanut ;)

Mentiin perjantaina kaymaan Braeheadin ostarilla Roope, Axelin ja Joannan kanssa. Ihan loistava paikka tappaa aikaa! Meidan oli tarkoitus menna keilaamaan, mutta keilahalli oli aivan taynna joten suuntasimme sitten minigolfaaman. Olin kylla aarettoman huono talla kertaa, mutta "19th hole" on eraanlainen lopetus ko. radalle ja siina pitaa osua eraan viritetelma keskella olevaan reikaan. Pallon sinne saamisella ei luultavasti ole mitaan tekemista taidon kanssa, ja kavin huitaisemassa omani vuorollani. Yhtakkia "19th hole" rupesi yhtakkia soittamaan musiikki ja laulamaan, olin saanut palloni sisaan! Hetken luulin jo saavani jonkin hienonkin palkinnon, mutta sainkin vain ilmaislipun ko paikkaan :( Seuraavana paivana menin Braeheadiin uudestaan, talla kertaa kauppoja kiertelemaan. Taalla on vielakin -70% sale kaynnissa, joten jotain tarttui mukaan.

Nyt en malta odottaa, meilla siis on se matsi St Andrwesissa (kuten olen varmasti 1000x maininnut jo) ja tytot lupasi vieda mut Old Courselle! siis me ei menna sinne pelaamaan, vain ihan vartavasten lupasivat esitella mulle sita. En usko etta kentalle paastaan mutta liepeille ainakin :)