Sori taas kesti kirjoittaa! Meidan netti ei siis toimikaan, joten pitaa olla kirjastolla. Okei, ihan hyva ehka etta ehtii lukea kampilla  eika roiku koko aikaa netissa. Paljon on taas ehtinyt tapahtua sitten viimeisen, ja anteeksi kaikki joille en ole mailannut.. syy loytyy siis tuosta ylapuolelta, mutta aikaakin on erittain rajallisesti, olen huomannut. "Aamulla" koululle, sitten luennoille, yritan lukea siina valissa, sitten yleensa tyttojen kanssa salille ja kampille noin klo 8. Siellakin pitaisi viela yrittaa lukea, mutta joskus kylla vasyttaa niin paljon ettei jaksa. Onneksi energiaa riittaa uuteen kymppikerho-DVD boxiini, en kesta kun olen katsonut sen loppuun :( Pitaa ostaa sitten jokin uusi, valinnanvaraa on!

Viime keskiviikkona taistelin economicsin tutorini kanssa asiasta "onko perunalle vastaavaa tuotetta" (siis ei me nyt tollaisia asioita opiskella, tuo vaan liittyi yhteen tarkeaan kayraan mika piti osata piirtaa. Se piti piirtaa eri tavalla jos peruna on vain ainoa ja oikea vaihtoehto). No oletin aivan hyvin etta tottakai voin syoda perunan sijasta esimerkiksi riisia tai pastaa, mutta siitakos opettaja "kuumui". Hanen mielestaan peruna on ainoa ja oikea vaihtoehto, jota ei missaan tapauksessa sovi kyseenalaistaa. Han kysyi etta suostuisinko syomaan lihapullia ja PASTAA perunan sijasta, ja vastasin etta tokihan se onnistuu. Han oli sita mielta etta olen "aivan sekaisin", tosin ehka osittain vitsaillen. Ja kun kerroin voivani syoda kalaa riisin kanssa, ja elaa ilman sipseja, han  oli kuin maailmanloppu olisi tullut. Ehka hieman karjistetysti tama tarina mutta en voi olla ihmettelematta miten joku voi olla noin riippuvainen perunoista. Tosin kuulin villin juorun etta irlantilaisten mielesta perunat ovat pyhia (?????) .... No, ihan sama. Kaikkeen sita tormaa, ihan alyttomia juttua valilla!

Olin pelaamassa golfia viime sunnuntaina, ensimmainen "oikea" matsi talla kertaa. Tosin pistebogeyna, mutta matsi kuitenkin. Parjattiin hyvin, ja itsekin pelasin kohtalaisesti, 33pb mika on ihan kohtuullinen tallaisen tauon jalkeen. Lyontipelitulosta en saanut, menetin hermoni yhdella vaylalla tuskaillessani "linksheinan" kanssa ja nostin pallon pois. Mutta oli kiva pelata! Kentta (Elie) oli tosi hieno, linksgolfia siis. Maisemat olivat upeat merelle, ja aurinko paistoi, mitapa muuta sita voi toivoa jos pelikin kulkee :) Pelasin meidan joukkueen Katien ja St. Andrewsin joukkuueen tyton (en millaan muista nimea) kanssa. Onneksi Katie tuli meidan ryhmaan, tama St.Andrewsin tytto oli toykea ja kulki aina noin 30 jaardia meita edella, ei etsinyt palloja jne. Muutkin ko. yliopistosta olivat kuulemma samaa sorttia,  mutta meita tosin varoiteltiinkin siita aiemmin. Arvostanpahan tata meidan yliopiston henkea taas enemman, kaikki on oikeasti kivoja!

Nyt pitaa lahtea kaupan kautta kampille, kokkaamaan jotain ruokaaa. Ja pitanee ostaa jotain massya niin voin katsoa taas pari tuntia kymppikerhoa illalla! Ja tiedoksi; lennetaan suomeen 11.12, eli sitten kaikki koolle seuraavana paivana okei?! Aluksi tarkoitus oli ottaa vahan omaa lomaa ja tulla jo 7.12 mutta minulla on ranskan koe 10.12. Onneksi alysin tarkistaa asian ennen varaamista...Ostin vain menolipun, koska ei ole viela mitaan havaintoa milloin on kokeet tammikuussa, sittenkuin selviaa niin pitaa katsoa millon tulen takaisin.. mutta koitan taas kirjoitella.. pian!