heipahei taas! Jouduin taas palaamaan kirjaston "asiakkaaksi", netti meni taas poikki. Ja se tuskin enaa palaakaan toimimaan, "monkey"-verkon haltija laittoi koneeni ns. mustalle listalle joten aina kun yritan menna kyseiseen verkkoon, koneeseen tulee ilmoitus etta talta koneelta paasy verkkoon estetty. Hienoa.

Toissapaivana paatin etta tasta lahtien rupean pitamaan kirjaa tuloistani ja menoistani (jalkimmaisia tosin huomattavasti enemman). Vaikka ostin lahinna kaikkea tarpeellista (esimerkiksi meikinpoistoainetta ja pumpulia jne) niin sain melkein kohtauksen kun nain loppulaskun. Eli toivottavasti tama auttaa tajuamaan mita voisin ehka karsia.Yksi pahe minulla kuitenkin on; juorulehdet. Taalla on hirvean paljon suurempi valikoima kun suomessa, ja hinta on huomattavasti huokeampi. 70p-1,90£. Yleensa ostan pari viikossa etta olisi edes jotain tekemista kampilla. Jokainen lehti sisaltaa tosin aivan samat jutut; Britney Spears, Kerry Joku, julkkis taalla, ei mitaan havaintoa miksi, Povipommi-Jordan ja hanen elamansa, Beckhamit ja Katie Holmes & Tom Cruise. Ei mitaan hirvittavan mielenkiintoista, mutta on se vapaa-aika johonkin kaytettava...

Olen oppinut tekemaan ruokaa taalla! tai ainakin yhden uuden ruokalajin mista tykkaan. jee, saavutus sekin. Ainakin te jotka tiedatte jotain ruoanlaittotaidoistani niin ruoan laittaminenkin on iso juttu :D. Tama Stir-fry koostuu siis valmiiksi keitetyista nuudeleista, esipaistetusta kanasta ja vihanneksista. Eli valmistamiseen menee noin 4 minuuttia pannulle, ei kovin vaativaa. Ja se on ihan hyvaakin, ja terveellista.

Paattettiin kaverini Jasminen kanssa liittya Ski&Snowboarding clubiin, keskiviikkona ehka mennaan niiden pubi-iltaan ja katsotaan milta touhu vaikuttaa. Tosin se pubi on ehka vahan vaara paikka ottaa selvaa, pitanee menna ehka treeneihin mukaan ensi viikolla. Olen varmaan aikaisemminkin purnannut tasta muovimaki-treenista, mutta on taalla yksi paikka jossa on jopa oikeaa lunta. Mutta se maki on noin ehka puolet kasurilan pulkkamaesta. Eikai tassa muu auta kuin kokeilla... Jasmine on Ruotsista, joten han osaa hiihtaa eli ollaan kova tiimi varmaan siella.. no ei voi tietaa millaisia mestareita sielta loytyy!

Taalla ei ole kylla tapahtunut yhtaan mitaan. Ei ole oikein mitaan kerrottavaakaan.. sita samaa vanhaa tavallista. Paitsi etta Roope otti Orangen puhelinliittyman, eli Roope saa 2 leffalippua yhden hinnalla keskiviikkoisin. Hinta on 4,40 / hlo opiskelija-alennusten kera joten loppuhinnaksi jaa 2,20£. Siispa keskiviikkoisin on leffailta tiedossa tasta lahtien. Oltiin menossa leffaan West Endin mahtavaan teatteriin, (missa voi katsoa leffaa nojatuolista tai vuokrata sohvan) mina, Roope, Axel ja Joanna. Mutta yllattaen leffa oli loppuunmyyty :( Ystavanpaivaviikolla siella on kaikkia kivoja klassikoita jne, joten pitaa menna jonoon noin tuntia aikaisemmin. Haluan sinne!!!