Pakko oli tulla päivittämään blogia lukemisen välissä, lueskelin business / managementin kirjaa ja  aiheena on "communication". Kappale alkoi lupaavasti tekstillä "In most cultures, conversation is social imperative in which silences are discouraged (Finland is different)." HAHAH!!!  Niin totta kylläkin.  Luennoitsija oli maininnut tämän kuulemma luennollakin ja sai aikaan pienen naurukohtauksen luentosalissa (suomalaisten kesken siis, meitä on aika paljon). Itse en tätä huomannut, sillä pilkin kaverini kanssa ylärivissä, olimme juosseet ranskan tunnilta suoraan ja väsyneinä asettuneet yläriville istumaan. Onneksi Elin ja Roope tunnollisten eturivin oppilaiden tavoin valaisivat minua luennon jälkeen ;)

Olimme perjantaina pelaamassa golfia ja olen nyt virallisesti Milngavie Golf Clubin jäsen. 150 puntaa koko vuosi kesää lukuunottamatta, ei kovin paha hinta. Pelasinkin vieläpä hyvin ensimmäiset 9 reikää, ja ensimmäisellä väylällä avauskin päätyi keskelle väylää. Tosin vettä satoi, oli kylmä ja erittäin märkää joten rupesin miettimään onko tässä nyt mitään ideaa.10. väylällä sormeni alkoivat kohmettua ja aloin palella entistä enemmän joten päätin kohdistaa kiukkuni Roopeen. Lähdettiin sitten pois 12. väylän jälkeen, mikä oli ehkä elämäni paras päätös. Voisin tietysti pian ottaa kenkäni ja märät vaatteeni pois bägistä,muistin juuri että olen unohtanu tyhjentää sen!! No ei siellä varmaan mitään niin kamalaa ole kuin se yksi bägissä talvehtinut voileipä mikä kerran keväällä sieltä löytyi...

Eilen oli halloween-kekkerit Hojjatin luona, halloween on täällä tosi suuuri juttu! Monet tuhlaavat jopa 50 puntaa halloween-asuun, omani sain tosin 6,5 punnalla. Olin siis piru, ostin "korvat", rusetin ja hännän sekä pirun "keihäs", mikä onkaan. Miksi suomessa ei tällaisia juhlia tunneta, tai tunnetaan mutta ei juhlita?